Происшествия

56-річний дебошир у барі в Корабельному районі вдарив кулаком в обличчя патрульного, що приїхав на виклик

Поліція затримала нетверезого чоловіка, який ввечері 14 березня близько 20:00 вдарив патрульного. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області:

«Наряд патрульної поліції прибув на виклик про вчинення хуліганських дій до місцевого бару на вулиці Янтарній, що у Корабельному районі Миколаєва. Заявники повідомили, що нетверезий чоловік дебоширив та заважав іншим відвідувачам. Поліцейські зробили зауваження хулігану та вимагали припинити протиправні дії, однак у відповідь чоловік почав агресивно себе поводити та вдарив кулаком в обличчя одного з патрульних».

Нетверезого зловмисника патрульні поліцейські доставили до відділу поліції. У результаті правоохоронці затримали 56-річного чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі слідчі Корабельного відділу поліції повідомили зловмисникові про підозру у скоєні злочину за ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

У крові правопорушника медики виявили 2,45 проміле алкоголю. Найближчим часом зловмисникові обиратиметься міра запобіжного заходу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button