Культура

У Палаці культури «Корабельний» пройшли регіональні змагання зі східних танців

На початку березня у Миколаївському міському палаці культури «Корабельний» відбувся конкурс спортивно-бального танцю і регіональні змагання зі східних танців «Відкритий кубок Миколаївської області-2019».

У змаганнях взяли участь хореографічні колективи та окремі танцівники з багатьох куточків нашої області та м. Миколаєва, повідомляє управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради.

Традиційно змагання проходять під егідою Іnternational dance sport league (IDSL), громадської організації «Любительська федерація спортивного танцю» (ЛФСТ) та Миколаївського обласного  осередку «IDSL».

У змаганнях взяла участь школа індійського танцю «Лакшмі» (керівник-  Наталя Конончук) ММПК «Корабельний», представивши на розсуд компетентного журі цікаву танцювальну програму.

Танцівники колективу виступали у різних вікових категоріях, демонструючи східну грацію і неабияку пластичність рухів. Усе це дало змогу їм досягти гарних результатів і поповнити скарбничку особистих нагород вагомими здобутками:

І м. у категоріях «Ракс-Шаркі. Діти-2 (початківці). Мала група»; «Індійський танець. Ювенали-1 (початківці). Мала група»;

І м. у категоріях «Ракс-Шаркі. Ювенали-2 (початківці). Дует» і «Ракс – Шаркі. Ювенали-1 (початківці). Дует» – Усата Наталія, Палцат Ліка; «Фьюжн. Молодь-1 (початківці). Дует» та «Індійський танець. Молодь-1(початківці). Дует» – Короткова Ірина, Колтунова Аліна;

І м. у категорії «Індійський танець. Діти-2 (початківці). Соло» – Велешку Вікторія;

ІІ м. у категорії «Індійський танець. Діти-2 (початківці). Соло» – Репеченко Єва-Марія.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button