Спорт

«Ольвія» та «Гранд» знов зустрілися на футбольному полі (Відео)

9 березня на cтадіоні СК «Заря» у рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу 2018-2019 суперничали команди «Ольвія» та «Гранд».

Арбітрами матчу працювали В. Нагайчук, В. Піскер,
Р. Трофімчук
, спостерігачем арбітражу — Герасименко.

Читайте також:
Лето 2018: в Николаеве прошел
дружеский футбольный матч
«Ольвия» — «Гранд».
Портовики выиграли 5:2 (ФОТО)

Перші хвилини гри 9 березня розпочались зі штурму воріт «Ольвії», однак швидка реакція голкіпера та згуртованість команди портовиків під час атак неодноразово врятовувала ворота.

 

Через деякий час «ольвійці» взяли ініциатіву в свої руки та відкрили рахунок: яскраво та несподівано для суперника реалізував момент Антон Колихалов.

Однак гравці «Гранду» не переставали всіляко намагатися пробити оборону портовиків, і їм це вдалось: майже наприкінці першого тайму грандівці зрівняли рахунок (1:1).

Другий тайм розпочався з активної боротьби команд. Кожна з них намагалася вирватись уперед, спортсмени весь час тримали один одного у напрузі. Неодноразово гравці «Ольвії» близько підбиралися до воріт противника, однак м’яч уперто не хотів в них потрапляти. А от «Гранду» вдалося забити ще три голи.

 

Остаточний результат матчу — 4:1 на користь команди «Гранд». Її полузахисник Максим Бабін після матчу розповів:

— Сначала мы недооценили соперника, который вышел на поле вдесятером. Посчитали, что легко его обыграем. И как следствие пропустили мяч. Вообще такое часто бывает с нашей командой, только после того, как пропустим, начинаем играть…

 

За матеріалами Ярослави Шевчук і
Федерації футболу міста Миколаєва

Нагадаємо, ми писали: «На куражі»: друге коло І ліги міської першості з футболу «Ольвія» почала з красивої перемоги над «Грандом» (ВІДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button