Происшествия

Не сподобалася музика: поножовщина між родичами у селі Галицинове

7 березня близько 23:00 виник конфлікт між родичами в будинку одного з них (в с. Галицинове Вітовського району). Разом двоюрідні брати вживали алкогольні напої, потім господар вирішив відпочити, а гість у цей час голосно увімкнув музику. Чоловіки через це почали сваритись і вході конфлікту домовласник отримав ножове порання в бік. 

До будинку увійшов батько потерпілого та заступився за сина, однак зловмисник з бійкою накинувся і на нього. Захищаючись, чоловік схопив ножа та завдав нападнику поранення в область грудної клітини.

Зараз брати перебувають у лікарні. Чоловіку, який наніс братові ножове поранення інкримінується ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження» та загрожує до восьми років ув’язнення, а батькові постраждалого – ч. 1 ст. 124 КК України «Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця», санкція якої передбачає покарання від громадських робіт до обмеження волі на строк до двох років.

Триває розслідування, — повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button