Общество

"Створили атмосферу весняної піднесеності": місцева влада привітала зі святом жінок Корабельного району

«Напередодні Міжнародного жіночого Дня 8 Березня в Корабельному районі м. Миколаєва у Палаці культури «Корабельний» відбулась святкова програма за участю керівництва району, трудових колективів організацій, підприємств, навчальних установ, закладів культури та спорту району», — йдеться у повідомленні, яке розміщено на сторінці районної адміністрації в соцмережі Facebook.

«З вітальним словом до учасників урочистостей звернулись міський голова Олександр Сєнкевич та перший заступник голови адміністрації району Олександр Гвозденко, які подякували жінкам району за їх самовіддану працю, їх велике материнство, відданість, ніжність і добро, яке було, є і буде вічним на землі. Побажали найкращій половині людства квітучої молодості, любові рідних та близьких, безмежного шанування від оточуючих.

Прекрасних дам, гостей урочистостей вітали артисти Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв та артисти палацу культури «Корабельний». Своїм запалом вони створили атмосферу весняної піднесеності», — сказано повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button