Общество

Дівчинка з Корабельного району – серед переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Охорона праці очима дітей"

Учениця розташованої у Корабельному районі міста Миколаєва загальноосвітньої школи №14 імені Пшеніцина Уляна Вовченко стала одним з переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Як повідомляє прес-служба управління Держпраці у Миколаївській області, Уляна стала переможцем у першій віковій групі (автори робіт віком від 6 до 10 років) з малюнком «Будьте уважні на будівничому майданчику».

Варто зазначити, що у третій віковій групі (15 — 18 років) перемогу отримав 16-річний Андрій Лютер, автор малюнку «Безпека понад усе!», учень Лупарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Галицинівської селищної ради Вітовського району Миколаївської області.

Крім того, члени журі регіонального туру конкурсу вирішили заохотити призами глядацьких симпатій (подарунками) авторів, які навчаються за інклюзивною формою навчання, та молодих дарувань, авторів найбільш оригінальних робіт, за активну участь у спонуканні дорослих до дотримання вимог охорони праці.

«Подяки отримують також автори робіт, художнє втілення думок яких привертає увагу до застосування безпечних методів праці. Твори переможців відбіркових регіональних турів Конкурсу, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у трьох вікових групах візьмуть участь у фіналі конкурсу. Нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» відбудеться на передодні відзначання Всесвітнього дня охорони праці», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button