КультураОбщество

Учні шкіл Корабельного району змагалися в театральному мистецтві

1 березня у Дитячому Центрі позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва відбувся районний етап обласного конкурсу театральних колективів «Світ надії Дивосвіт», про що йдеться у повідомленні на сторінці Центру у Facebook.

На суд журі шкільними аматорськими колективами Корабельного району були представлені складні психологічні сюжети, веселі комедії та добрі казки.

Учні школи № 43 ім. К.Ф. Ольшанського засобами театрального мистецтва розкрили такі складні питання як булінг та цькування у школі, насильство в сім’ї та поняття толерантного відношення до всіх верств населення (керівник та автор композиції — Любов Голубок).

Чудовий театральний колектив школи № 47 (керівник — Вікторія Мельниченко) подарував глядачам уривок із спектаклю «Пітер Пен» за мотивами однойменної п’єси шотландського письменника сера Джеймса Баррі.

Цікавим сюжетом та дитячою безпосередністю порадували діти гуртка «Організатори дозвілля» Миколаївської школи № 48. Сучасний, чарівний Колобок своїм чудовим голосом підкорив шоу «Голос Країни», але для цього йому довелось пройти навчання у мадам Мухи-Цокотухи, яка відкрила свою власну хорову академію. Автором цієї сучасної казки-вистави є керівник гуртка Ірина Климчук.

Власною авторською виставою здивував і колектив «Бенефіс» Дитячого Центру Корабельного району. Сценарій комедії «Міліонер без приданого» написала керівник гуртка Зацеркляна Ольга, а її вихованці втілили сюжет на сцені. Діти, можна сказати, професійно передали своєю грою і чудовий єврейський гумор, і одеський, ні з чим не зрівняний, колорит.

Присутні в залі батьки, вихованці, педагоги відчули себе глядачами справжнього професійного театру. Невгамовний шквал оплесків та радісний сміх довго лунав в залі ДЦ. А позитивні емоції, отриманні від такого насиченого театрального дня, залишаться у глядачів тривалий час.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button