Спорт

Вибухи емоцій, травми, поразки й перемоги: огляд матчів зимової першості міста Миколаєва з футболу (ФОТО)

Продовжуємо огляд лютневих матчів зимової першості міста Миколаєва з футболу 2018-2019, вищої ліги.

9 лютого на Центральному міському стадіоні пройшла зустріч двох команд, кістяки яких складають миколаївські портовики — «Ольвія» та «Водник-EVT».

Добре знайомі одна одній, ці команди раніше неодноразово зустрічались на футбольному полі, і кожна зустріч закінчувалась по різному…

Нагадаємо, ми писали:
Запекла боротьба: травмами та емоційними сутичками супроводжувався
чемпіонат Миколаєва з футболу (ФОТО)

Цього разу арбітрами матчу були Колісник, Мєрцалов, Ільяшенко, спостерігачем арбітражу — Морозов.

У першому таймі, що проходив у рівній боротьбі, обидві команди проявляли свої бійцівські якості та мали шанси відкрити рахунок.

Гра була усіяна яскравими моментами, однак вони так і залишилися лише моментами — жодній команді так і не вдалося їх реалізувати, перша половина матчу закінчилася «по нулях».

 

Другий тайм давав великих надій на гарний результат «Ольвії», її гравцям вдавалося декілька разів підійти близько до воріт супротивника, однак відкрити рахунок довго не вдавалося.

Вже у середині тайму «Водник» пробиває перший гол у ворота «Ольвії», через невеликий проміжок – другий, та майже наприкінці гри — третій.  Взагалі то «Водник» забив у цій грі чотири м’ячі (один, який потрапив до воріт з офсайду, арбітр не зарахував).

Цей матч відзначився виром емоцій не лише на полі, а й на трибунах. Конфліктні ситуації та неспортивна поведінка під час гри спонукали вболівальників до використання нецензурної лайки в адресу гравців та арбітрів.

Кінцевий результат зустрічі – 3:0 на користь «Водника».

17 лютого на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» зустрілись команди «ЮШК» та «Ольвія».

Арбітри матчу – В. Колісник, Р. Трофімчук, В. Піскер, спостерігач арбітражу – С. Морозов.

Перший тайм вражав швидкістю гри: м’яч не залишався довго під владою ні однієї з команд. Гарні подачі та маневри принесли кожній з них реалізовані голи. Так, на 8-ій хвилині «ЮШК» (Віталій Саплєв) відкрили рахунок, який зрівняв на 11-ій хвилині гравець «Ольвії» Віктор Ходоровський.

Однак на цьому команди не зупинялись. Вболівальники, яких було близько 50-ти, емоційно коментували кожну атаку та забитий м’яч…

«ЮШКівці» знов вирвались уперед, вже на 2 голи. Намагаючись наздогнати їх, «Ольвія» робила атаку за атакою і змогла пробити оборону на 32-ій хвилині, завдяки знову ж таки Ходоровському. Результат тайму – 3:2.

Другий тайм розпочався не менш динамічно. Декілька разів «Ольвійці» впритул наближалися до воріт супротивника, однак м’яч кожного разу оминав їх.

 

Окрім яскравих, однак не реалізованих моментів під час другого тайму, гра вражала купою фолів та вибухів емоцій.

Під час запеклої боротьби не вдалося минути травм. Олегу Борадачову розбили ніс, однак після надання гравцю «Ольвії» першої медичної допомоги він повернувся у стрій.

Якщо перший тайм вийшов багатим на м’ячі, то другий — на картки: деякі гравці не зуміли впоратися з емоціями, за що і були покарані арбітрами. Хто отримав попередження, а двоє з «ЮШК» (Саплєв на 57-ій хвилині та Углов на 76-ій), кожний на другому попередженні, взагалі достроково покинули футбольне поле.

Остаточний результат гри – 3:2 на користь «ЮШК».

24 лютого на полі СК «Заря» «Ольвія» зіграла у 12-му турі з ПП «Семенов».

Арбітрами матчу були Зєвакин, Трофімчук, Кравченко, спостерігачем арбітражу – Комаренко.

Незважаючи на складні умови — слизьке поле та прохолодну погоду (лише 4 градуси тепла) матч був палким та яскравим.

З початку гри не було зрозуміло, хто з команд має більшу перевагу на полі, однак гравці ПП «Семенов» скористалися одним із моментів та відкрили рахунок (на 21-ій хвилині гол забив Сергій Миколюня). «Ольвійці» намагались наздогнати супротивника, але до кінця першого тайму — безрезультатно.

Під час перерви гравці «Ольвії» з’ясовували відносини з арбітрами, не розуміючи, чому останні не помітили порушень зі сторони суперника.

Порушення та суперечки йшли червоною лінією через усю гру. Були і велика кількість карток, і навіть видалення з поля гравця ПП «Семенов» наприкінці матчу, і яскраві падіння, і травмування…

Незважаючи на малу кількість гравців у своїй команді, «Ольвія» вперше за декілька місяців боротьби зимової першості перемогла, вирвавшись на 2 голи вперед під час другого тайму.

Результат матчу — 3:1 на користь портовиків. Авторами перемоги «Ольвії» стали Максим Бурцев (забив гол на 58-й хвилині гри), Антон Колихалов (на 66-й хвилині) та Віктор Ходоровський (на 80-й хвилині).

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button