Общество

На Хогвартс перетворилася зала ДЦ в Корабельному районі: Кубок Вогню завоювали найкращі

12 лютого у дитячому центрі позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва (директор —  Тетяна Турчак) відбувся турнір Кубку Вогню на відкритому занятті гуртка літературної творчості «Альтанка».

Про це на сторінці центру у соцмережі Facebook повідомив Віталій Широков.

«Мала зала Дитячого Центру 12 лютого перетворилась на Великий Зал Хогвартсу. Юні маги-першокурсники змагались у турнірі Кубку Вогню, адже цьогоріч випробування було відкрите лише для них. Насправді, це вихованці молодшої групи гуртку літературної творчості «Альтанка» (керівник — Паламарчук Н.М.) працювали на відкритому занятті з темою «Алітерація та її значення у підсиленні виразності вірша», — написав він.

З самого початку заняття діти опинились у чарівному світі Джоан Роулінг. Розподільчий капелюх розподілив їх по факультетам: Гріфіндор, Слізерін, Рейвенков та Хаффлпафф. За столами кожного з факультетів їх чекали старости факультетів – мудрі та суворі наставники, вихованці старшої групи гуртка. Столики прикрашали прапорці із символікою чарівного замку.

Адміністрація Дитячого Центру опинилась у ролі «студентів за обміном» – і брала участь у змаганнях на рівні із юними вихованцями.

За чотири тури турніру учасники змагання розгадати кросворд, порівняли літери з кольорами, заглибившись у власні почуття, склали величезну кількість слів із літерами «СТР», а також розібрали слово «ТРАНСФІГУРАЦІЯ» на багато маленьких частин.

«На занятті літературного гуртка діти встигли навіть поспівати: хором співаючи звуки, вони ділились емоціями та думками, що виникали під час співу. Так, в теплому світлі малої зали, народжувалась казка. За доброю традицією книг Джоан Роулінг, Кубок Вогню завоював Грифіндор», — повідомив Віталій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button