Общество

Брейн-ринг «Європа в мініатюрах» відбувся у школі Корабельного району, де учні отримали подарунки від представництва ЄС в Україні

15 лютого у Миколаївській загальноосвітній школі №1 імені Олега Ольжича, яка розташована у Корабельному районі, відбувся останній етап марафону Євроклубу «Гринвіч» – брейн-ринг «Європа в мініатюрах».

Як йдеться у повідомленні на сторінці школи у соціальній мережі Facebook, участь у змаганнях взяли 12 представників 7 — 11 класів, що створили дві різновікові команди – «Giraffki» та «Європейські кошенята».

«Учні активно відповідали на питання, які були пізнавальними та цікавими. Брейн–ринг складався з III етапів. I етап містив питання про країни Євросоюзу, II – складався з питань про Великобританію, III – «Чорна скринька» (бонусні запитання, які давали змогу учасникам отримати додаткові бали за миттєві відповіді)», — йдеться у повідомленні.

Після гри керівник міського Євроклубу «Діалог» Артем Яковлєв, який очолював журі, привітав учасників і переможців, а також передав подарунки шкільному Євроклубу «Гринвіч» від представництва ЄС в Україні – набір прапорців країн та прапор Євросоюзу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button