Общество

Нардеп-кнопкодав завітав до Дитячого центру Корабельного району

Миколаївський нардеп Тарас Кремінь у п’ятницю, 15 лютого, завітав на звітний концерт до Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району Миколаєва.

Про це депутат написав на своїй сторінці у соцмережі facebook, опублікувавши фото і відео з заходу.

«Відвідав звітний концерт Дитячого центру позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва, який, безперечно, упродовж 30 років свого існування є майстернею справжніх талантів. Дивіться самі!

З особливою радістю вручив керівнику вокального колективу «Відлуння» Антоніні Шевченко нагрудний знак Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України»…» — повідомив нардеп.

 

Нагадаємо, ми писали: Тарас Креминь был замечен за «кнопкодавством» в Верховной Раде. Позже  Креминь отмечал, что «кнопкодавство» — не самый большой недостаток в парламенте.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Уважаемая редакция "Корабелов-инфо". Детскому Центру очень неприятно читать подобный заголовок о работе нашего педагогического и детского коллектива.

    Звітній концерт в Дитячому Центрі

    Феєрверком емоцій, барв, костюмів та почуттів 15 лютого вибухнув у Дитячому Центрі звітний концерт творчих колективів. І все це цілком закономірно, адже Дитячий Центр – це заклад позашкільної освіти, яким пишається наше місто та область.
    На мистецькому дійстві були присутні шановні гості: депутат Верховної Ради України Тарас Кремінь та директор Миколаївського обласного Будинку художньої творчості Шукіна Л.В.
    Концерт зібрав у концертній залі ДЦ велику кількість шанувальників и прихильників юних талантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ дитячого мистецтва. Вокальні та інструментальні ансамблі, хореографічні композиції, солісти та дуети – концертна програма була побудована таким чином, аби познайомити глядачів з усіма напрямами дитячого мистецтва.
    Ведучими заходу були культорганізатори Климчук І.В. та Зацеркляна О.А., які протягом вечора переносили шанувальників мистецтва у світ прекрасного.
    Ще ніби не піднялась завіса – але глядачі у великій залі вже опинились у країні казки та магії дитячих талантів. Ведучі концерту – культорганізатор О.А. Зацеркляна та методист І.В. Климчук разом зі своїми вихованцями показали надзвичайну історію-казку про країну тролів та скриньку талантів, яку потрібно було наповнити.
    Вихованці колективу естрадного танцю «Dance shop» (керівник – І.А. Білявська) із самого початку запалили залу різнобарв'ям кольорів та ритмів і запросили за собою у світ радості та свята. Протягом концерту вихованці «Dance shop» різного віку ще не раз з’явилися на сцені: розкрили глядачам таємниці Єгипту та шахової головоломки, продемонстрували справжні живі фонтани. Колектив естрадного танцю «Assemble» (керівник Д.В. Вишнякова) представив глядачам чарівну композицію «Евілія», а Аліна Галіченко, вихованка хореографічного гуртка під керівництвом Р.К. Градової, червоною квіткою розквітла у стрімкій тарантелі.
    Ансамбль баяністів (керівник – Н.В. Підрушняк) підкорив слухачів «Українською танковою», а ансамбль гітаристів (керівник – С.С. Бутенко) вразив надзвичайним попурі з пісень гурту «Metallica» та Піснею льоду і пламеню.
    Ансамбль духових інструментів взяв активну участь у концерті. Охайні та зібрані хлопці та дівчата у класичних костюмах легко справлялись зі складними музичними інструментами та впевнено тримались на сцені. Валерія Чиж, вихованка ансамблю духових інструментів (керівник – С.Д. Денькович) виконала соло на саксофоні. Ансамбль під керівництвом В.Г. Овсянникової та керівника С.Д. Деньковича представив музичні композиції «Жига» та «Хор мисливців».
    Окрасою вечора стали вокальні номери «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння» (керівники Антоніна Михайлівна та Адріана Михайлівна Шевченко). Колектив представив глядачам свої гурти «Тоніка» із піснею «Масляна», «Нова країна» з піснею «Там, де ми є», а харизматичний вихованець Нікіта Поліш вразив присутніх виконанням пісні «Лови момент».
    Яскравим акцентом на завершення концерту стало привітання незмінного керівника «Народного художнього колективу» вокального об’єднання «Відлуння» Шевченко Антоніни Михайлівни від особливих гостів свята – народного депутата України Тараса Креміня та заслуженого працівника освіти України, директора Миколаївського обласного будинку художньої творчості, Лариси Щукиної – нагородження нагрудним знаком «Відмінник освіти України» за багаторічну творчу працю, великий вклад в патріотичне виховання підростаючого покоління та з нагоди ювілею. А колектив педагогів Дитячого Центру підготував творче поздоровлення, добавивши емоційну та радісну складову в концертну програму. На честь Антоніни Михайлівни було виголошено багато добрих побажань від вихованців, батьків, колег та гідно оцінено її багаторічну працю.
    А тим часом у малій залі Дитячого Центру розкинувся простір виставки дитячої творчості. Тут гуртки декоративно-ужиткового мистецтва презентували картини та вироби вихованців. Керівники О.М. Радченко (гурток ДУМ «Натхнення»), А.М. Івашкіна («Зразковий художній колектив» гурток ДУМ «Родзинка») та Ю.Ю. Колесніченко (гурток декоративно-ужиткового мистецтва) вразили відвідувачів майстерністю своїх вихованців.
    У нашому закладі багато обдарованих дітей, чий талант проявляється не тільки завдяки природним здібностям, а й наполегливій праці. Вони навчилися здобувати перемоги над проблемами та перешкодами, навчилися працювати, розуміти і сприймати світ мистецтва в усій його повноті. І саме викладачі створюють своїм вихованцям усі умови для розкриття здібностей юних талантів.
    Для педагогів ДЦ вихованці – це власні діти, чиє навчання і настанови на подальше творче життя стало головним завданням, бо вони вкладають у ці юні душі усю свою любов, терпіння та майстерність, передаючи творчі скарби всесвіту з покоління у покоління.
    Бажаємо усьому творчому колективу Дитячого Центру невичерпного джерела радості, добра та натхнення!

    Этот текст скорее отвечает действительности.

    Если не удалите комментарий....

    С уважением Татьяна Турчак

    1. Татяна, помойка Корабелов.инфо получает деньги за каждое ведро помоев вылитое на городского голову - Сенкевичя, депутата ВРУ Креминя или кого-либо, на кого укажет хозяин. А гроши за дешевые пасквили платит Исаков и Ильюк - люди "кристально чистые" и "порядочные".

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button