Общество

В житловому секторі Корабельного району з початку 2019 року трапилось вже 7 пожеж - рятувальники пішли рейдом по квартирах

12 лютого співробітники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області спільно з працівниками соціальної служби провели профілактичний захід у Корабельному районі Миколаєва.

Як йдеться у повідомленні ГУ ДСНС України у Миколаївській області на сторінці у соцмережі Facebook, рейдовики завітали до містян на вулиці Райдужній мікрорайону Кульбакине, розповіли про основні причини пожеж у зимовий період і наслідки, до яких вони можуть призвести.

Також рятувальники навели статистичні данні.

«З початку 2019 року на території нашого краю виникло 152 пожежі, з них 103 пожежі у житловому секторі, загинуло 10 людей.

У Корабельному районі в житловому секторі трапилось 7 пожеж, 3 з них – у житлі. Найбільша кількість займань сталась через необережне поводження із вогнем та порушення правил експлуатації пічного опалення», — зазначили співробітники ДСНС.

 

Заступник директора апарату Корабельного району міського територіального центру Т.І. Подаєнко додав, уточнюючи:

«12 лютого працівниками відділення соціальної допомоги вдома Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно з провідним інспектором Корабельного районного відділку у м. Миколаїв ГУДСНС України у Миколаївській області Владиславом Олександровичем Олійником було проведено позачерговий рейд з пожежної безпеки серед підопічних відділення, які проживають у багатоповерхових будинках мкрн Кульбакіно. Такі заходи є необхідними, аби запобігти загостренню пожежної ситуації. Інспектор спілкувався з літніми людьми, провів інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки, посилення протипожежного захисту».

Нагадаємо, ми писали: «Забыл выключить плитку и ушел на работу»: спасатели пробирались в горящую квартиру в Кульбакино через окно (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Скорее всего искали самогон,что совпало с рейдом полиции на эту тему. А то печного отопления здесь и не видно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button