Общество

Пенсіонери з Корабельного району відвідали з екскурсією музей «Старофлотські казарми»

У кожної щасливої людини є своє улюблене місто. У нашому місті багато чудових пам’ятників 5 лютого пенсіонери, які є слухачами «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування, стали учасниками екскурсії «Природа та археологія».

Як йдеться у повідомленні, яке розміщено на сайті адміністрації Корабельного району, у музеї створена експозиція, яка відображає природно-екологічні особливості нашого улюбленого краю та історію північно-причорноморських земель від кам’яної доби до сьогодення.

«Під час екскурсії підопічні відділення денного перебування отримали корисну, розвиваючу та змістовну інформацію про рідний край та чудове задоволення від відвідування музею. Участь у такому заході дає відчуття гордості за своє місто та відповідальності за подальшу його долю», — йдеться у повідомленні.

Заступник директора апарату Корабельного району міського територіального центру Подаєнко Т.І. також передала вдячність колективу музейного комплексу «Старофлотські казарми» за екскурсію і позитивні емоції.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button