Общество

Без попередніх направлень, безкоштовне обстеження: лікарня в Корабельному районі проведе 4 лютого "День відкритих дверей"

Шановні громадяни! В лікарні, що розташована в Корабельному районі міста Миколаєва (на перетині пр. Богоявленського та вул. Самойловича), дбають про Ваше здоров’я. Треба лише, щоб і ви звернули на нього увагу — адже чим раніше буде виявлено захворювання, тим легше буде його позбутися!

4 лютого 2019 року в міській лікарні №5
буде проведено «День відкритих дверей»,
рисвячений проведенню
Всесвітнього дня боротьби з раком

Консультативний прийом громадян для діагностики онкозахворювань буде проводитись лікарями усіх спеціальностей в поліклініці лікарні з 9:00 до 15:00 год. без попередніх направлень.

За направленнями спеціалістів поліклініки будуть проведені безкоштовні дообстеження: в кабінетах УЗД, ЕКГ у відділенні функціональної діагностики (І поверх п’ятиповерхового корпусу), в кабінеті мамографії (І поверх поліклініки). Про це до редакції «Корабелів.Інфо» повідомила адміністрація міської лікарні №5

За довідками звертайтесь в реєстратуру поліклініки міської лікарні №5. Тел. реєстратури: (0512) 64-05-95.

Читайте також: Щогодини 10 українців помирають від раку. Чи є шанси на одужання і чи варто вести боротьбу із хворобою?

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Событие очень нужное, но учитывая масштабы рака в нашей стране, почему это делается раз в год и в будний день?

  2. Представляю какие будут очереди.С 3 ночи 4 февраля уже можно в вестибюле на УЗИ очередь занимать чтобы быть первым к 8 утра.

  3. Непомешалобы поставить томограф. И зделать бесплатным. Ато он как бы есть бесплатный в городе но очередь бывает 3 - 5месяцев ждать. А в случии рака ето врямя бесценно для лечения.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button