Происшествия

«Викрали посеред вулиці», - поліція затримала громадян Грузії, які катували миколаївця заради 20 тис.грн.

Сьогодні, 31 січня, у Миколаєві в ході спецоперації оперативники та спецназ поліції затримали чотирьох уродженців Грузії віком від 27-ми до 34-х років, які викрали та катували миколаївця, щоб отримати від нього 20 тисяч гривень.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Миколаївській області, бандитів затримали в орендованій квартирі по вулиці Севастопольській.

«Там знаходився і потерпілий, якого зловмисники викрали напередодні посеред вулиці, силоміць посадивши в автомобіль, та привезли за вказаною адресою. 32-річного чоловіка злочинці били та вимагали віддати 20 тисяч гривень неіснуючого боргу. Також іноземці відібрали у нього наявні гроші та мобільний телефон», — йдеться у повідомленні.

Відомо, що злочинну діяльність іноземців координувала особа, виходець із Кавказького регіону, яка нині знаходиться в Миколаївському СІЗО за вчинення ряду квартирних крадіжок у складі злочинної групи та позиціонує себе як «смотрящий» за слідчим ізолятором.

Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання фігурантів і в транспортних засобах зловмисників. Вже вилучені наркотичні засоби та зброя. За сприяння керівництва СІЗО та Пенітенціарної служби був проведений обшук і в одній з камер ізолятора – у результаті обшуку біли виявлені заборонені предмети – телефони, за якими координатор керував діями своїх знайомих на волі.

Злочинці затримані у порядку ст. 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 146 КК України «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Після проведення відповідних слідчих дій можлива додаткова кваліфікація.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. им у нас вольготно, по всему Корабел.ьному их незаконные халабуды. Под школами, библиотеками,другими госучреждениями. А эти ещё дальше зашли.

    1. у них есть свой павелител, киняз!
      которого надо было еще в 90 х отправить на нары!
      эти чурки очень подлые! хотя мамой любя кляться, подонки!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button