Общество

Стань військовим за контрактом! - закликає Корабельний РВК

Корабельний районний військкомісаріат м. Миколаєва запрошує бажаючих військовозобов’язаних, віком від 20 до 60 років, чоловічої або жіночої статі, до Збройних Сил України на військову службу за контрактом.

Служба у ЗСУ – це мужність, відвага, професіоналізм! Держава гарантує військовослужбовцям військової служби за контрактом певний соціальний захист, а саме:

—  ГРОШОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, яке з 01.01.2019 року  суттєво збільшено (солдат – від 10000 грн, сержантський та старшинський склад – від 12000 грн, офіцерський склад – від 15000 грн);

— СВОЄЧАСНА ВИПЛАТА КОШТІВ;

—  ПЕНСІЯ ЗА ВИСЛУГОЮ РОКІВ;

— ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ МЕДИЧНИМ ТА САНІТАРНО-КУРОТНИМ ЛІКУВАННЯМ;

— ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ ЖИТЛОМ (гуртожиток для неодружених та сімейні гуртожитки для одружених, або грошова компенсація за піднайом житла (у нашому регіоні – 2500 грн);

— БЕЗКОШТОВНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕЧОВИМ МАЙНОМ;

— ЗАОЧНЕ НАВЧАННЯ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ У ВНЗ;

— ПЕРСПЕКТИВИ ТА КАР’ЄРНИЙ РІСТ.

Кабінет Міністрів України прийняв Постанову №704 «Про грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу та інших осіб», якою введено нові виплати, як одноразова грошова допомога військовослужбовцям після укладення першого контракту:

– особам рядового складу – вісім розмірів прожиткового мінімуму (зараз складає 14096 грн);

– особам сержантського і старшинського (молодшого начальницького) складу – дев’ять розмірів прожиткового мінімуму (зараз складає 15858 грн);

– особам офіцерського складу – десять розмірів прожиткового мінімуму (зараз складає 17620 грн).

За більше детальнішою інформацію пропонуємо звертатися до Корабельного районного військового комісаріату, який знаходиться за адресою: пр. Богоявленський, 309.
Контактні телефони: 0512-64-53-00,    066-463-19-76.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. солдат – від 10000 грн., грошове забезпечення військовослужбовців зараз складає 14096 грн. и это правда??? А как и когда выплачивается грошове забеспечення???

    1. 14 тис. это одноразовая выплата которую выплачивает в\ч в знак уважения за подписание первого контракта:))))))

  2. Уважение нашим военным. Военная служба всегда была и будет уважаемой в нашей стране. Позор ссыкунам увиливающим от службы и прячущимся за липовыми справками с больницы.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button