Економіка

Обов'язки директора НГЗ виконає екс-керівник дискоклубу, колишній директор із виробництва Володимир Красноярський

Пересічним співробітникам НДЗ, як вони самі розповіли для “Корабелів.Інфо”, обіцяють представити нового керівника вже в лютому.

Офіційно ж на заводі вже відбулася зміна керівництва: виконувачем обов’язків директора є Володимир Миколайович Красноярський , який раніше обіймав на заводі посаду директора з виробництва.

За інформацією порталу Opendatabot, Володимир Красноярський очолив підприємство з 7 січня 2019 року.

“Більшість заводчан живуть у цьому
районі”, – Красноярський розповів,
чому колектив НГЗ допоміг оснастити
сімейну амбулаторію у Корабельному

Ще раніше Володимир Красноярський (мешканець села Галицинове Вітівського району Миколаївської області) був керівником дискоклубу “Онікс” , який займався творчістю в колишньому ДК Металургів (нині в цій будівлі розміщується бізнес-центр «Металург Півдня»).

Нагадаємо: попередній гендиректор – Дмитро Мирний – керував Миколаївським глиноземним заводом із серпня 2013 року, після того, як його попередника Юрія Овчиннікова перевели на роботу до Москви .

Наприкінці 2018 року, після чергової поїздки до Росії, Дмитро Мирний уже не повернувся до України . Тепер він очолив Коломенський завод , який є єдиним у Росії виробником резервних дизель-генераторних установок потужністю понад 1 МВт для атомних електростанцій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button