ОбществоЭкономика

Давно побудували, але ніяк не можуть ввести в експлуатацію трансформаторну підстанцію в мікрорайоні Балабанівка

Про вироблення алгоритму щодо введення в експлуатацію трансформаторної підстанції в мікрорайоні Балабанівка Корабельного району м. Миколаєва йшлося на нараді під керівництвом заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентина Гайдаржи в середу, 23 січня.

Зазначена трансформаторна підстанція збудована на замовлення КП «Капітальне будівництво Миколаївської міської ради» в 2016 році. Кошторисна вартість об’єкту склала 224 тис. грн.

Наразі підстанція перебуває на балансі ДЕЗ «Корабел», і вирішення потребує питання отримання технічних умов на приєднання до існуючих мереж енергозабезпечення, які знаходяться на обслуговуванні АТ «Миколаївобленерго». Зазначена трансформаторна підстанція надає можливість подальшого розвитку будівництва приватних житлових будинків, а також електрифікації садового товариства «Балабанівське».

Про це повідомили в Миколаївській ОДА.

За результатами наради керівництву ДЕЗ «Корабел» доручено в терміновому порядку звернутися до АТ «Миколаївобленерго» за отриманням технічних умов. Керівництву Миколаївської міської ради в особі заступника Миколаївського міського голови Юрія Степанця спільно з департаментом житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради рекомендовано в оперативному порядку відпрацювати питання виділення видатків на оплату технічних умов та скликати окрему нараду щодо визначення законодавчо врегульованих умов по передачі зазначеного об’єкту на технічне обслуговування АТ «Миколаївобленерго».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button