Общество

«Діалоги про історію рідного краю»: учні школи в Корабельному районі заслухали цікаву лекцію

Учні 5-го класу Миколаївської школи №1 імені Олега Ольжича, яка розташована у Корабельному районі міста, заслухали лекцію з історії району.

Про це на своїй сторінці у cebook повідомив історик з Корабельного району Віктор Мних.

«Сьогодні учням 5 класу ЗОШ №1 ім. Ольжича прочитана лекція з історії району. Також була можливість показати дітям ілюстрації на великому екрані. Дякуємо заступнику директора пані Ганні Строїновій за сприяння у підготовці зустрічі», — написав він.

Також Віктор нагадав, що впродовж 2017 — 2018 років за програмою «Діалоги про історію рідного краю» відбулося 16 лекцій у навчальних закладах. Більшість заходів була проведена за участі Вітовського Українського Товариства.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Дітки мають знати також про українських козацьких отаманів які прославилися зі своїм військом під Очаковом: Сидор Білий (загинув, похований на Кінбурнській кос)і, Антон Головатий, Захар Чепіга). Разом під їхньою командою Чорноморське козацтво складало понад 30 000 козаків. 20000 під з них під командою С.Білого.

  2. Я теж схвалюю такі дії.. діткі повинні знати історію рідного краю. але правдиву історію..вони повинні знати і про Суворова і про Самойловича і про Головатого і про Чепігу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button