Происшествия

Citroën збив 10-річного хлопчика, що грався на дорозі в Корабельному районі Миколаєва

У неділю, 27 січня, близько 14:00 в районі будинку № 24 по вул. Пригородній у Корабельному районі міста Миколаєва місцевий мешканець, керуючи автомобілем Citroën, за попередніми даними, не впорався із керуванням та скоїв наїзд на неповнолітнього, який грався на проїзній частині.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Внаслідок цієї автопригоди в мікрорайоні Широка Балка 10-річний хлопчик із тілесними ушкодженнями доставлений до дитячої лікарні.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», що передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 

Поліція звертається до учасників дорожнього руху із попередженням про важливість дотримання правил безпеки та необхідність бути уважними і обережними під час різкого погіршення погодних умов.

Пішоходи! Подбайте про власну безпеку: враховуючи ожеледь, переходьте дорогу тільки у встановлених для цього місцях, не виходьте на проїзну частину у безпосередній близькості до автомобіля. У темний час доби використовуйте світловідбиваючі елементи на одязі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Когда уже родители будут учить и говорить детишкам где можно гратися а где нет....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button