Происшествия

Миколаївські оперативники на крадіжці з авто затримали досвідченого злодія-сканериста

Зараз перевіряється причетність 39-річного зловмисника до вчинення ряду аналогічних злочинів на території обласного центру. Затриманому інкримінується ч. 2 ст. 185 КК України та найближчим часом обиратиметься міра запобіжного заходу.

22 січня ввечері проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники Управління карного розшуку та Центрального відділу поліції затримали у порядку ст. 208 КПК України місцевого мешканця одразу після скоєння ним крадіжки з автомобіля Mitsubishi Outlander.

Власник транспортного засобу припарку вав його в районі обласного палацу культури, а сам перебував у справах неподалік. За лічені хвилини злодій, не привертаючи уваги оточуючих, за допомогою спеціального пристрою для сканування сигналізації відчинив авто потерпілогой забрав із салону його сумку з документами та особистими речами, загальною вартістю понад 3500 гривень.

Крадія одразу після скоєння злочину оперативники затримали неподалік, у дворах будинків по вул. Лягіна. Майно водія правоохоронці у зловмисника вилучили, воно буде повернуто власнику після проведення відповідної експертизи, а самого злодія доставили до Центрального відділу поліції.

Відомо, що затриманий – це раніше неодноразово судимий за майнові злочини місцевий мешканець. Загалом він провів за ґратами близько дев’яти років та звільнився із в’язниці чотири місяці тому.

Чоловіку вже повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки та за процесуальної підтримки прокуратури найближчим часом обиратиметься міра запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

© Офіційний сайт Національної поліції в Миколаївській області 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button