Общество

Вивісити український прапор над звільненим Донецьком прагнуть бійці з Миколаївщини (ВІДЕО)

Бойовики-окупанти порушують «режим тиші» на сході нашої країни. Не став виключенням і День Соборності України, 22 січня.

Про те, як бойовики обстріляли ремонтників, що лагодили газогін біля Мар’їнки, розповідається в сюжеті, що вийшов вчора на телеканалі «Україна».

«Поранили сапера рятувальників, — повідомили у штабі об’єднаних сил. Найманці з годину не давали витягти пораненого з‑під вогню. Аж поки армійці не відкрили вогню у відповідь», — йдеться у сюжеті.

Стріляють бойовики переважно з великокаліберних гвинтівок. Але медичні навички українських бійців нещодавно врятували життя армійцю, якого поранив ворожий снайпер.

«Спасибо инструкторам нашим, которые нас обучали и продолжают обучать… Любой из наших бойцов может оказать помощь себе и побратимам», — каже військовослужбовець з Корабельного району міста Миколаєва Денис.

Майже всі бійці в його підрозділі мають неабиякий бойовий досвід… Ось, наприклад, Віктор воює п’ятий рік. Удома на Миколаївщині на нього чекають дружина, п’ятеро дітей та онук. Каже, на війну пішов, бо не міг просто спостерігати, як гинуть молоді хлопці… На фронті Віктора тримає обіцянка, яку колись дав волонтерам: вивісити український прапор, який вони подарували, над звільненим Донецьком.

 

Нагадаємо, ми писали: Даже под постоянными обстрелами противников, украинские военные умеют поддержать боевой дух (ВИДЕО)

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Украинский флаг должен быть вывешан над Донецком, но это должны сделать сами люди.
    Сколько ещё могут гибнуть украинцы?
    Встретил в Киеве на жд вокзале беженцев из Донецкой области. Ходят голодные и холодные ищут зароботка: то чемодан кому поднести то ещё что, но криминал не делают. На работу никто не берёт, за ночлег в приютах с них берут деньги. А откуда деньги, если работы нет?! Доходит до того что себе делают травмы чтобы попасть в больницу и выжить.
    Спросил их зачем топтали флаг Украины под которым вместе жили почти 25 лет? Ответили что с области и ни в чем не участвовали, работали, садили картошку растили детей и вдруг их начали бомбить со всех сторон. Собрали вещи и убежали в Киев. А здесь немного помогли с жильём, а после выбросили на улицу как собак.
    Где забота государства? Дайте им любую работу чтобы люди выжили. Когда они почувствуют заботу государства тогда все потянутся в Украину и сами вывешают флаг.

    1. Хомяк:"Украинский флаг должен быть вывешан над Донецком, но это должны сделать сами люди"

      Ті, кому Україна чужа ментально, кого привезли з Росії у 1934 році на місце знищених Голодомором українців, вони мають вивісити український прапор? Їм одна дорога - ДОДОМУ, хочуть жити в Росії, хай живуть але без нашої землі.

  2. россии они не нужны, в украине не хотят
    отпустить в свободное плавание. пусть путин их держит на поводке. ..

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button