Общество

Генпрокурор виступив за легалізацію комерційного сексу і носіння зброї

На думку генерального прокурора Юрія Луценко в Україні варто легалізувати послуги комерційного сексу та вільне носіння зброї, проте не слід легалізовувати наркотики. Про це Луценко заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону.

На запитання журналіста, чи варто українцям надати право на вільне носіння зброї, Луценко зазначив, що так — «Я це заявив ще у 2007 на посаді міністра внутрішніх справ і сьогодні впевнений, що так».

Водночас він зазначив, що станом на 2019 рік «усе трохи змінилося» — «за оцінками МВС у країні від 3 до 5 мільйонів нелегальних стволів. Повірити в те, що їх можна вилучити, неможливо…На мою думку, варто зробити легалізацію зброї але не гранатометів, мін та вибухівки».

Він додав, що виступає за легалізацію з обов’язковою гільзотекою та психіатричною нарко- та алкоекспертизою.

На запитання щодо легалізації наркотиків Луценко відповів, що він категорично проти.

Щодо легалізації послуг комерційного сексу генпрокурор зазначив, — «думаю, що так (їх можна легалізувати — ред.)», додавши, що такий тип послуг є сферою корупції силовиків.

«Так, це не просто (легалізувати послуги комерційного сексу — ред) з погляду християнської моралі, але тим не менш треба визнавати реалії й робити їх найменш небезпечними для суспільства. На мою думку, легалізація під контролем набагато вигідніша суспільству за її нинішнє нібито нелегальне процвітання», — сказав Луценко.

Він також додав, що в минулому парламенті не було жодного депутата, який би хотів стати автором закону про легалізацію комерційного сексу.

Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, нині заняття комерційним сексом передбачає штраф від 5 до 10 неоподаткованих мінімумів (80-170 гривень).

hromadske.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

11 комментариев

  1. Теперь пьяные мажоры будут легально отстреливать простых людей, зарание зная что их отмажут?
    Хранить дома в сейфе под криминальную ответственность для защиты своего жилища это одно, но носить оружие это совсем другое.
    Легализовать проституцию это конечно прибыль в бюджет, но в нашей нищей стране наши дочери подадутся в проститутки и родители не смогут их остановить. Легализовать проституцию нужно когда граждане станут самодостаточные, иначе наша нищая страна превратится в страну проституток!

      1. все мажоры, т.к. обычный человек за свою нищенскую зарплату не купит оружие да еще разрешение к нему.

  2. Кстати это ещё и удар по генофонду. Молодые женщины вместо того чтобы рожать и укреплять нашу страну будут проститутками собирающими болезни.
    Нас и так осталось от силы миллионов 30 и геометрически уменьшается с каждым днём.

    1. кстати вместе с наркотой (наркота есть и будет, но так хоть бюджет будет пополнять, нормальные адекватные люди даже не пробуют эту гадость)

    1. все - это большинство. посмотри вокруг почти все готовы продаться за целковый. а проститутки - это не имеется ввиду секс рабыни, это продажа себя за гроши во всех сверах деятельности, повторюсь не только в сексе.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button