Культура

"Тримаємо кулаки за наші колективи": танцівниці з Корабельного району взяли участь у фестивалі "Зірки Причорномор’я"

15 січня у ЧНУ імені Петра Могили відбувся конкурс з хореографії в рамках відомого і престижного фестивалю «Зірки Причорномор’я«, на якому виступили відомі миколаївські танцювальні колективи.

Серед них – колектив індійського танцю «Бхарат» (керівник — Юлія Бородіна) та школа індійського танцю «Лакшмі» (керівник — Наталя Коночук) міського палацу культури «Корабельний».

Фестиваль направлений на підтримку учнівської молоді в різних видах мистецтва, стимулювання творчої активності, сприяння розвитку та реалізації молодих митців, а також виховання поваги до культури рідного краю.

«Цей конкурс не лише допомагає розвиватися творчій молоді, а й ознайомить школярів з культурним життям. Наш університет організовував цей конкурс 14 років поспіль, але деякий час у нас не було можливості його проводити. У цьому році відремонтували актовий зал і тепер ми можемо приймати конкурсантів», – розповідає керівник культурно-мистецького центру ЧНУ Олена Монахова.

Учасники показали хореографію сучасного та народного танців, зокрема, були представлені українські, індійські, грузинські народні танці.

«Результати фестивалю-конкурсу стануть відомі сьогодні, 18 січня, після завершення усіх конкурсних програм. А поки що тримаємо кулаки за наші колективи», — повідомила до «Корабелів.Інфо» адміністрація ПК «Корабельний».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button