Общество

«Лысая» и летняя резина - самое частое нарушение "маршруток" Николаева, - сотрудники Укртрансбезопасности

С начала года сотрудники управления Укртрансбезопасности в Николаевской области зафиксировали ряд нарушений при пассажирских перевозках в городе в зимний период — чаще всего это летняя резина.

Об этом сообщается на странице Укртрансбезопасности в Facebook.

Сообщается, что с начала года неоднократно было зафиксировано нарушения требований к маршрутным такси в зимний период, частые из которых — «лысая» или летняя резина.

— Обращаем внимание руководителей предприятий, предоставляющих услуги по пассажирским перевозкам. Управлением ежедневно будут проводиться рейдовые проверки с целью предотвращения аварийности и обеспечения безопасности пассажиров при перевозках, — сказано в сообщении.

Также отмечается, что особое внимание будет уделяться техническому состоянию транспортных средств в зимний период.

— Помним, что ценная вещь в мире — это жизнь людей, и если вы взяли на себя ответственность за безопасность последних, пожалуйста, выполняйте свои обязанности добросовестно и в соответствии с требованиями действующего законодательства!, — отмечают в Укртрансбезопасности.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. а состояние салона? а перегруз пассажиров? а невыдача билетов? а отсутствие кондукторов?...

  2. В першу чергу якість газелей та рут дуже низька. Ці авто не відповідають екологічним нормам прийнятим в Україні, технічне обслуговування повністю відсутнє. Тому й такий результат. Окрім цього більшу частину прибутку відбирають у водіїв господарі транспорту, та господарі маршруту. Гарно так сидіти дома на дивані а гроші капають. При цьому відсутній контроль за грошовими потоками. А це не уплачені податки, мала пенсія і соціальна пільга, низькі соціальні стандарти в країні. Світ не зійшовся на маршрутниках, це проблема в країні в загалом. Радянська влада привчала народ стільки років красти, а такі ненависні фашисти навпаки боролися в своєї державі з крадіями. Ну були перегіби, проте досі німці живуть і виконують закони.

    1. А ле можна зауважити що ты й досі живеш у квартирі яку побудували при радянській владі, крім того працюєш на заводі який побудувала радянська влада. Ти зможеш поклавши руку на сердце сказати що всі гроші, які ти заробляешь ти декларуеш??

      Яким чином радянська влада привчала людей красти??
      Радянська влада навчила людей - «Мир, труд, май, пиздяч и о*уевай»
      Люди були рабами праці, але в них були гроші, житло, майно, машина, і найголовніше хліб, який був своїм і натуральним, а не так як зараз (все імпортне)

      Гроші нікуди було тратити, так як сильна країна утримувала кордони з контрабандою, наркотиками, і всим іншим, щоб тримати населення під владою, прицьому ще щоб всі були здоровим!

      А потім почала вилазити шушваль така як ти!! Яка почала пропагандувати це все, вище вказане, продаж зброю у авганістан, оборот наркотиків і тому подібне переросло у кріпосництво 21століття, де мы платим за газ який є в нашій державі, електроенергія яку продають на право та на ліво, німецькі та польскі ковбаси, і тому подібне!

      І ти шушара кажешь що радянська влада навчила красти, гріш ціна тобі мразото, такі як ти будуть голосувати на виборах за Юлю, яка пару років тому відмінила всі борги за комунальні послуги для половини населення країни, які лягли на плечі простого народу... І аона в жодному разі не знає що таке радянська демократія, де вже б за це ви*бали, висушили та розстріляли!!

      Рядянська влада не божественна сила і я нікого не вигороджую, но ніхто нікого не вчив красти, хто працював той і мав,

      Тому зроби висновки и заліпи свого рота, а краще вчи українську мову, якої ти зовсім не знаешь, не кажучи про те що ти не тямиш в історії!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button