Происшествия

Ночью в Николаеве между посетителями бара произошла поножовщина

В ночь с четверга на пятницу, 4 декабря, в центре Николаева, у бара «Green Life», а в простонародье — «зелёнка», произошла поножовщина.

Об этом «Новостям-N» сообщили посетители увеселительного заведения.

Бар расположен прямо за остановкой общественного транспорта «3-я Слободская», на проспекте Центральном.

Между двумя мужчинами произошел конфликт, в ходе которого один из них достал нож и нанес удар своему сопернику в правую ногу. Пострадавшего с место происшествия забрала бригада «скорой». Нападавший успел скрыться.

Спустя некоторое время полицейским удалось задержать злоумышленника. Патрульные сообщили о данном происшествии:

«Приїздить, будь-ласка, швидше, тут дуже багато крові…» — такий виклик отримали сьогодні близько 2-ї години ночі миколаївські патрульні. Заявник повідомив, що декілька хвилин тому біля одного з розважальних закладів на вулиці 3-я Слобідська, невідомий в ході конфлікту наніс чоловіку ножове поранення в ногу. Також заявник вказав вичерпні прикмети нападника та напрямок, куди той пішов. На пошук зловмисника були негайно орієнтовані всі наряди міста, а лікарі швидкої допомоги оперативно госпіталізували потерпілого.

Приблизно через 15 хвилин після отримання орієнтування патрульні з роти тактико-оперативного реагування побачили на розі вулиць Колодязна та 6-а Слобідська чоловіка за прикметами схожого на розшукуваного. Коли інспектори підходили до невідомого, вони помітили, що він щось викинув у смітник, який стояв неподалік. Під час спілкування патрульні помітили на одязі чоловіка плями бурого кольору, схожі на кров, а у смітнику предмет, схожий на ніж.

Охоронці порядку негайно затримали 35-річного чоловіка та забезпечили охорону місця події до прибуття слідчо-оперативної групи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button