Общество

Мешканця Корабельного району засудили за керування автомобілем "Вольво" в нетверезому стані

22 грудня 2018 року суддя Корабельного районного суду м. Миколаєва розглянула матеріали, складені Управлінням патрульної поліції в Миколаївській області, що надійшли з Жовтневого районного суду Миколаївської області про притягнення до адміністративної відповідальності громадянина Л. за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП.

В судовому засіданні встановлено, що 26.09.2018 року (приблизно о 12:30) водій Л., рухаючись по вулиці 295-ї Стрілецької Дивізії біля будинку №75-А в Корабельному районі міста Миколаєва, в порушення п. 2.9 «а» Правил дорожнього руху України, керував транспортним засобом «VOLVO» в стані алкогольного сп’яніння.

Л. визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 10 200, 00 (десять тисяч двісті гривень 00 копійок), з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік, — повідомив прес-секретар Корабельного районного суду м. Миколаєва.

Постанова поки ще не набрала законної сили.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button