Происшествия

Захищав хулігана: у Корабельному районі родич 14-річного "підривника" пирнув ножем працівника, що обслуговує термінали

Поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який у Корабельному районі Миколаєва під час конфлікту з працівником приватної фірми спричинив йому ножове поранення.

У новорічну ніч на вулиці Океанівській 14-річний хлопець заради розваги пошкодив піротехнічним засобом платіжний термінал iBox, — повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Дії підлітка побачив охоронець розташованого поблизу магазину, який схопив правопорушника та викликав на місце представника приватної фірми з обслуговування терміналів. Також для з’ясування обставин прибув нетверезий родич неповнолітнього хулігана.

«Виправдовуючи дії підлітка, «захисник» почав провокувати конфлікт, а почувши про наміри представника фірми викликати наряд поліції, дістав з кишені ніж та спричинив йому колото-різане поранення у живіт, після чого зник з місця події», — йдеться у повідомленні.

Оперативники Корабельного відділу поліції розшукали зловмисника. Ним виявився 39-річний раніше судимий місцевий мешканець. Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України та, за погодженням з прокуратурою, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Знаряддя злочину (ніж) вилучено в якості речового доказу.

Триває досудове слідство, вирішується питання про обрання для підозрюваного міри запобіжного заходу. За вчинений злочин чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Самый креминальный район наш Корабельный, куда не плюнь или угон или поножовщина, а, ну да ещё с балконов прыгают, а на с чёт гоп стоп это вообще. не октъябрское было бы каждый вечер кого то грабят . ....... .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button