Общество

Стріляли та кидали гранати чиновники з адміністрації Корабельного району, але без голови (Фото)

Кілька днів тому працівники адміністрації Корабельного району міста Миколаєва взяли участь у проведенні «Єдиного стрілецького дня» з приписним складом батальйону територіальної оборони.

Про це повідомляється на офіційному сайті Корабельної райадміністрації.

Під наглядом керівника стрільб — командира БТО майора Дмитра Михайличенка — приписний склад батальйону виконував вправи з метання учбової гранати та навчальну вправу стрільб з автомата.

У складних погодних умовах впевнено виконали навчальну вправу перший заступник голови адміністрації Олександр Гвозденко, заступник голови адміністрації Алла Луцька, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців Дмитро Киндилевич, головний спеціаліст відділу координації торгівлі, підприємництва та оборонної й мобілізаційної роботи Юрій Лисік та головний спеціаліст відділу санітарної інспекції Олександр Головенко.

Зазначимо, що про голову адміністрації Корабельного району міста Миколаєва Олександра Цуканова в повідомленні нічого не сказано.

Читайте також: Не дочекалися. Мер Сєнкевич і голова району Цуканов проігнорували відкриття новорічної ялинки в Корабельному (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button