Общество

У Миколаєві презентували проект «Шкільний офіцер поліції»

Сьогодні, 27 грудня, на базі Миколаївської загальноосвітньої школи № 51 відбулась презентація проекту «Шкільний офіцер поліції».

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«Разом із шкільними офіцерами привітати учасників заходу прийшов і начальник Управління патрульної поліції Миколаївської області старший лейтенант поліції Віталій Даніла. За його словами, у дітей є дуже багато проблем і запитань, які вони не завжди можуть поставити батькам або вчителям, але від їхнього розуміння залежить безпечність оточуючого світу по відношенню до дитини. А ось патрульні зможуть надати відповідь на такі питання, і, разом з тим, знайти взаєморозуміння, побудоване на довірі», — йдеться у повідомленні.

Тепер на базі шкіл міста патрульні поліцейські регулярно проводитимуть тренінгові заняття з учнями на різну тематику за програмою «Школа і поліція», яка схвалена до використання Міністерством освіти і науки України.

«Проект реалізується з метою налагодження співпраці школи і поліції для створення гармонійного, безпечного середовища у навчальному закладі. Робота шкільних офіцерів поліції сприятиме ефективному навчальному процесу, розв’язанню конфліктів та попередженню правопорушень», — упевнений Віталій Даніла.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Научу ребенка как не зная законодательства за....ть всех подряд требованием Придявитедакументы. Бесплатно.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button