Общество

"Найкращий подарунок ми вже отримали", - настоятель церкви, що в Корабельному районі, привітав усіх з Днем Святого Миколая

Священник з храму імені Святих Апостолів Петра і Павла, розташованого у мікрорайоні Балабанівка, настоятель церкви митр. прот. Іван Дідух, якого місцеві мешканці поважно звуть отець Іван, вітає всіх з Днем Святого Миколая.

Своє привітання він розмістив на сторінці в соцмережі Facebook.

«Христос посеред нас. Вітаю всіх зі святом. Нехай святий Миколай завітає до Ваших домівок і в дар принесе здоров’я, мир та Боже благословення. Побажання не оригінальні, але, як на мене, найважливіші. Найкращий подарунок ми вже отримали: єдину Православну Церкву України, нехай вона процвітає та несе у світ вістку про Божу любов до людей.

Бажаю, щоб всі наші захисники були під покровом Божим, за молитвами Святого отця нашого Миколая. Цей день є особливим і для нашої громади. Двадцять років тому звершилась перша Літургія відновленої, після темних років безбожництва, громади Святих апостолів Петра і Павла. За молитвами Святителя Миколая, Господи Ісусе Христе, помилуй нас», — написав він.

Нагадаємо, ми писали: С отцом Иваном жители Балабановки стали ближе к Богу

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

    1. Слава админам - сторожевым псам украинской "демократии"! Как известно, псы за миску похлёбки порвут любого, кто против хозяина. И правильно, ибо нехер! Страна должна быть как одна большая шоколадная фабрика.

  1. Мой тоже удалили. Вот вам свобода выражения ваших мыслей, свобода сми, и веры. Не смейте писать в адрес петиной церкви ни слова корявого Корабел инфо на страже!

  2. Очень хороший человек отец Иван, настоящий, крестил нашего сыночка. Получили огромный заряд, кроме обряда еще много хороших слов сказал. Действительно выходишь из церкви вдохновленным. Всем добра!

  3. Отец Иван настоящий священослужитель, - действительно СЛУЖИТ Богу и людям. Уважение.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button