Происшествия

Поліція у Корабельному районі затримала авто з деревиною, на яку не було дозвільних документів

За два дні миколаївські патрульні виявили три транспортні засоби, водії яких перевозили деревину без відповідних документів

Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Миколаївської області на сторінці в соцмережі Facebook.

Вчора, 18 грудня, близько 15:00 патрульні отримали орієнтування, що невідомі спилили декілька дерев на вулиці Лазурна, погрузили їх в автомобіль «ГАЗель» та поїхали в бік центру міста. Поліцейські виявили та зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль, в кузові якого знаходилась деревина невідомого походження. Під час перевірки водій не зміг надати відповідних документів щодо походження деревини.

17 грудня біля 9-ї години ранку на проспекті Богоявленському патрульні помітили, що на вантажному фургоні «Mercedes-Benz» не працює стопсигнал. В ході перевірки транспортного засобу інспектори з’ясували, що водій перевозить деревину, на яку він не має товарно-супровідних документів.

Того ж дня близько 15-ї години в Корабельному районі міста охоронці порядку зупинили вантажівку «БОГДАН», в кузові якої знаходились сосни. Як і в попередніх випадках, у водія не виявилось жодних документів на вантаж.

В усіх цих випадках патрульні передали правопорушників слідчім для встановлення всіх обставин справи.

Якщо Вам відомі факти про незаконну порубку чи перевезення деревини, повідомляйте про це поліцію на спецлінію 102. Не будьте байдужими!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button