Культура

Вихованці палацу культури «Корабельний» повернулися з нагородами з фестивалю «Україна барвінкова»

15 грудня у Палаці молоді і студентів м. Херсон відбувся другий фестиваль аматорського мистецтва «Україна барвінкова», у якому взяли участь колективи міського палацу культури «Корабельний».

Про це йдеться у листі, який надійшов від адміністрації ПК на редакційну пошту «Корабелів.Інфо».

«Унікальність цього фестивалю у тому, що його головною метою є популяризація української мови, національної культури та мистецтва. У фестивалі брали участь близько 800 осіб, у тому числі хореографічні колективи, дуети, вокальні ансамблі.

Протягом усієї фестивальної програми виконавці у своїх концертних виступах представляли чудові українські пісні, яскраві народні і сучасні танці, неповторну українську поезію.

Серед яскравих хореографічних номерів – танцювальна композиція «Веснянка», яку виконали учасники зразкового ансамблю танцю «Водограй» (керівник Світлана Чебан), посівши почесне ІІ місце.

А солістка студії естрадного вокалу «Звезда» Єва Петренко виконала пісню «Кап-кап», за що журі присудили їй ІІІ місце.

Тернова Вікторія, солістка студії естрадного вокалу «Звезда», також виборола ІІІ місце, виконавши пісню «Троїсті музики» композитора Тетяни Ярової на слова поета Дмитра Креміня.

Дирекція ММПК «Корабельний» вітає керівників колективів і учасників з вдалим виступом і бажає подальших творчих успіхів», — сказано в листі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button