Происшествия

"Щоб мати гроші на випивку": безхатченко демонтував огорожі на кладовищі у Вітовському районі та здавав на металобрухт

Вандал викрадав із огорож могил сільського цвинтаря частини металевих конструкцій, які було нескладно демонтувати. Крадене злочинець здавав на металобрухт, а гроші витрачав на випивку.

До Вітовського відділення Корабельного відділу поліції ГУНП в Миколаївській області з початку грудня поточного року почали надходити повідомлення від місцевих мешканців про те, що на кладовищі одного з сіл району викрадені металеві конструкції огорож.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області, вжитими оперативними заходами особу зловмисника було встановлено: ним виявився 30-річний місцевий безхатченко, який раніше вже мав проблеми із законом.

«Зі слів зловмисника, частини огорожі з цвинтаря він викрадав, щоб мати гроші на випивку. Найчастіше обирав ті місця поховання, за якими давно ніхто не доглядає, та демонтовував залізні частини огорожі, які не потребували застосування допоміжних інструментів», — йдеться у повідомленні.

Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 297 КК України «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого», санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років. Триває слідство.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button