Общество

Прибирали, прибирали, але скарг не минували. Про санітарне очищення Корабельного району з 10 по 14 грудня

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради інформує громаду міста про роботи із санітарного очищення, які виконувались на території району з 10 по 14 грудня 2018 року.

Так, наприклад, із залученням підрядного підприємства ліквідовано звалища гілля та опалого листя по пр. Корабелів, вул. Океанівській, Металургів, Глинки, Новобудівній та на території багатоповерхової забудови.

Начебто гарна справа, але мешканці вулиці Океанівської були не вдоволені: трактор, до якого збирали опале листя, заїхав на пішохідну доріжку:

 
фото Світлани Васильєвої

«Очень интересно, дорожки, видимо, только сделали для того, чтоб трактор мог заехать и забрать листья. А про то, чтоб проехать с ребенком в коляске — я вообще молчу», — написала в соцмережі Світлана Васильєва.

Нагадаємо, ми писали:
«Что это за дела?» — житель Корабельного района
возмущен «варварским» способом уборки улиц

Але повернемося до звіту райадміністрації:

Двічі виконано ручне прибирання зупинок громадського транспорту.

Виконано ручне прибирання прибордюрної частини на внутрішньоквартальному проїзді по маршруту руху громадського транспорту № 76 (від пр. Богоявленського до кінцевої зупинки) та другорядної дороги по пр. Корабелів.

Із залученням ТОВ «Миколаївзеленгосп» виконані роботи по санітарній обрізці, знесенню та кронуванню дерев по вул. Океанівська, 8, пр. Богоявленському – ріг вул. Океанівська. Також виконано підрізку гілок, які заважають нормативній видимості технічних засобів регулювання дорожнього руху по вул. Океанівська та вул. Кобзарська (район школи № 49).

Читайте також:
«Обращения бесполезны», — жительница Корабельного района
жалуется, что власти не реагируют на просьбы об обрезке сухостоя

Із залученням громадських працівників та ПП «ФІБ» виконано прибирання зелених зон від випадкового сміття та опалого листя по просп. Богоявленському (від вул. Самойловича до зупинки «Риф»), пр. Корабелів, вул. Металургів, Глинки, Новобудівній, Океанівській, Об’їзній дорозі та на території спортивного містечка «Корабельний».

«Роботи із санітарного очищення тривають», — сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося: Администрация Корабельного района в обход тендера отдала почти 200 тыс грн за вывоз опавшей листвы в течение месяца

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Ну да,4 дня уборки за весь сезон достаточно ,чтоб списать под конец года бюджет района.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button