Происшествия

Циганка на вулиці в Миколаєві вихопила з рук чоловіка його паспорт з грошима і почала тікати

Сьогодні вранці, близько 8-ї години поліцейський роти ТОР Дмитро Зорін затримав жінку, яка вихопила у чоловіка похилого віку паспорт з грошима та намагалася втікти.

Як йдеться у повідомленні Патрульна поліція Миколаївської області, поліцейський йшов до управління, щоб заступити на зміну, але на перетині вулиці Новозаводська та проспекту Миру побачив, як чоловік похилого віку женеться за жінкою та кричить про допомогу.

«Дмитро, не гаючи часу, підбіг до громадянина та спитав, що в нього сталось. Чоловік розповів, що декілька хвилин тому невідома жінка ромської національності вихопила у нього з рук паспорт громадянина України, в якому знаходились гроші, близько 2000 гривень, та побігла в бік площі Перемоги. Патрульний одразу кинувся навздогін. У дворовій території, біля будинку №70 по проспекту Миру Дмитро наздогнав правопорушницю та затримав її. Потерпілий, коли підбіг, відразу впізнав свою кривдницю. Затриману 50-річну жінку передали слідчому Інгульського відділу поліції задля встановлення всіх обставин події», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Собирает на лечение казимирову!
    За ноги и об стену головой! Шлю больше не бегала))(!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button