Общество

ДЦ Корабельного району влаштував для дітей в інклюзивно-ресурсному центрі "подорож до країни "Витворяшек"

«У країну «Витворяшек» потрапили 7 грудня діти, які відвідують інклюзивно-ресурсний центр № 2 в Корабельному районі. А запросили їх в таку незвичайну подорож Сніговичок та клоунесса Бантик. Діти долали перешкоди серед уявних лісових стежинок, розчищали дорогу від снігових кульок та крижаних заметів, варили банановий  мікс та полуничне варення – такі цікаві розваги організували для них педагоги Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району», — йдеться в повідомленні ДЦ, яке прийшло на редакційну пошту «Корабелів.Інфо».

Наразі, це перша зустріч-знайомство педагогів та вихованців Дитячого Центру з колективом інклюзивно-ресурсного центру, який зовсім нещодавно відкрився в Корабельному районі на вулиці Сагайдачного.

«Дитячий Центр — це колектив відповідальних, трудолюбивих, креативних, веселих та успішних особистостей на чолі  з директором Тетяною Григорівною Турчак. І саме тому, тільки но в районі з’явився новий заклад для дітей, педагоги Дитячого Центру зразу запропонували свою дружбу та допомогу в спільній  праці», — сказано в повідомленні.

Свято дітям з інвалідністю дарували працівники та вихованці ДЦ: методист Климчук Ірина Володимирівна (клоунесса Бантик), культорганізатор Зацеркляна Ольга Андріївна (Сніговичок), акомпаніатор Турчак Сергій Семенович, звукооператор Ткаченко Дмитро Олександрович та керівник гуртка сучасного танцю «Денс-шоп» Білявська Інна Анатолівна, вихованці якої  подарували дітям інклюзивного центру запальний танок.

Подарунок від юних художників гуртка «Натхнення» (керівник — Радченко О. М.) — «Корабель Мрій» — з найкращими побажаннями та як знак на подальшу співпрацю передала в ресурсний центр директор ДЦ Тетяна Григорівна Турчак.

Методист ДЦ позашкільної роботи
Корабельного району Л. В. Бабіна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button