Общество

"До чого дійшов прогрес": чиновники консультують мешканців Вітовщини через Інтернет

30 листопада 2018 року в Інтернет-центрах Комунальної установи «Вітовська централізована бібліотечна система» відбулася онлайн-консультація мешканців Вітовського району з фахівцями управління соціального захисту населення Вітовської райдержадміністрації. Про це повідомили у facebook на сторінці Вітовської централізованої бібліотечної системи.

На зв’язок з начальником відділу соціальних виплат і компенсацій Фоміною Вітою Олександрівною та начальником відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення Пруткевич Наталією Анатоліївною вийшли жителі сіл: Михайло-Ларине, Мішківка, Мішково-Погорілове, Прибузьке та смт. Первомайське.

Людей цікавили питання: надання субсидій, використання коштів за жовтень 2018 року, передплата на газопостачання, соціальні пільги дітям війни, інвалідам та пенсіонерам, питання монетизації субсидій та інші. Спеціалісти дали компетентні відповіді майже на 30 запитань.

«Велика подяка фахівцям управління соціального захисту населення Вітовської РДА за змістовні консультації та поради кожному відвідувачу Інтернет – центрів. Такі зустрічі дуже необхідні людям сьогодні, адже їм не потрібно їхати в район, витрачати замарно свій час та кошти, а лиш прийти до своєї бібліотеки», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Это тоже самое говорили нам в новостях что будут лечить семейные врачи через интернет, а теперь задумайтесь над этим...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button