Культура

«Life in Dance», - танцюристи ансамблю ПК «Корабельний» підкорили Київ на Першості світу

Зразковий ансамбль сучасного танцю «Жемчужина» (керівник Наталя Кобельчук) міського палацу культури «Корабельний» (директор Олексій Чебан) гідно представив Миколаїв на Першості світу і Міжнародному фестивалі із шоу дисциплін «LIFE IN DANCE», які 30 листопада та 1 грудня відбулися у Києві.

Як йдеться у листі, що надійшов на редакційну пошту «Корабелів.Інфо», участь у змаганнях взяли танцювальні колективи з Вишгорода, Донецька, Ірпіні, Києва, Кропивницького, Миколаєва, Мелітополя, Одеси, Харкова, Херсона, Черкас, Чернігова, а також з трьох міст Республіки Молдова – Кишинева, Криулян і Тирасполя. Всього було представлено понад 7 000 учасників.

«За результатами змагань наші танцівники виступили гарно і посіли такі місця:

І м.: дуети Русіна Анастасія-Семенова Ксенія, Іванченко Юлія-Митрофанов Микита; ІІ м.: дует Русіна Анастасія-Семенова Ксенія; Корнієнко Валерія; Митрофанов Микита; Іванченко Юлія; ІІІ м.: Семенова Ксенія; Школярова Юлія; Бєлякова Кароліна; Митрофанов Микита; ІV м.: Ширяєва Валерія; Русіна Анастасія; Корнієнко Валерія; V м.: Чеботарьова Кароліна; VІІІ м.: Алексіна Мілана; Х м.: Іванченко Юлія», — йдеться у листі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button