ОбществоПолитика

«У зв’язку з припиненням фінансування КЖЕП №24», - у Корабельному районі ліквідували виборчу дільницю

У Корабельному районі було ліквідовано виборчу дільницю №480802 (вул. Океанівська, 28-А), яка існувала на постійній основі, — із розподілом виборців на інші виборчі дільниці.

Про це йдеться у Постанові Центральної виборчої комісії від 4 грудня 2018 року № 238, повідомляє адміністрація Корабельного району міста Миколаєва.

«Ліквідація дільниці відбулася у зв’язку з реформуванням сфери надання житлово-комунальних послуг у м.Миколаєві, яка передбачає ліквідацію житлово-комунальних підприємств, припиненням фінансування комунального житлово-експлуатаційного підприємства №24 та подальшу консервацію приміщення диспетчерської КЖЕП №24, в якому розміщені приміщення для голосування та приміщення дільничної виборчої комісії, відключенням даної будівлі від системи життєзабезпечення (опалення, електропостачання та стаціонарного телефонного зв’язку), що унеможливлює проведення в цій будівлі голосування виборців», — йдеться у повідомленні.

Також ліквідацію виборчої дільниці пояснили відсутністю альтернативної будівлі з необхідною кількістю приміщень відповідної площі, а також можливістю віднесення виборців до суміжних виборчих дільниць № 480798, 480799, 480808 та незначною відстанню до них.

Детальніше про дислокацію виборчих дільниць можна дізнатися ТУТ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button