Общество

"Хтось на виході плаче, хтось матюкається": щоб отримати довідку у ЦНАП Корабельного району, "потрібно пройти 7 кругів пекла"

Про свої "пригоди" у ЦНАПі жінка написала у соцмережі

Цей материал також доступний

Мешканка міста Миколаєва Анна Бойко неприємно вражена рівнем сервісу у ЦНАПі, що розташований в будівлі адміністрації Корабельного району (проспект Богоявленський, 314).

Нагадаємо, раніше повідомлялося:
«Сделаем здесь всё в соответствии с цивилизацией», — в Корабельном районе
открыли филиал Центра админуслуг (Видео)

Про свої «пригоди» у ЦНАПі жінка 4 грудня написала у соцмережі Фейсбук, на сторінці «Contact Center при Миколаївській міській раді»:

«Хочу розповісти про те, як зараз просто та легко взяти довідку про склад сім’ї… у ЦНАП Корабельного району… Отримала талон я у понеділок чи вівторок (майже за 10 днів) до відвідування.

Запис мій був на 29 листопада, четвер, 9:15.

Принесла я відповідні документи, а саме право власності на майно (за цим документом право власності є у мого батька, мами та мене) та свій паспорт. Зауважу, що саму картку (яка виявляється особливо секретною службовою інформацією) я отримала у кабінеті 107, а вже на основі цієї картки мала б отримати у кабінеті 110 безпосередньо довідку.

Право власності в мене — ще на дівоче прізвище. Трапилося так, що маю вже другий шлюб і, відповідно, третє прізвище. Працівник ЦНАПу розповіла, що потрібно довести, що то є я, і принести ще два свідоцтва про одруження. Ю-хо, це звичайна довідка про склад сім’ї, де прописаний лише мій тато, і я мала його паспорт+ксерокс. Я була прописана в батьківській хаті з усіма своїми прізвищами. Ок, ні в яку, бо це ж дуже серйозна довідка… Ок, домовилися, що принесу свідоцтва.

Ксерокс у адміністрації Корабельного району виявився зламаним, найближчий — десь за 1200 метрів (дощ, вітер, вже пора за дітьми до школи/садка).

Працівникам ЦНАПу, при наявності ксероксу, заборонено робити ксерокс звичайним смертним людям. Але то таке. Згадала, хто працює зі знайомих у адміністрації — дякую, отримала копії.

І шо ви думаєте? Дали мені довідку? Ні, не дали. Бо потрібно було оригінал свідоцтва про перший шлюб, який… зданий до суду під час розлучення. Супер!!! І який все ж таки вихід? Маю йти до РАГСу, оплачувати кошти за витяг, в якому буде написано, що я дійсно була ще з дівочим прізвищем.

І це звичайнісінька довідка!!! На моє питання до дівчат-працівників ЦНАПу: де можна завірити акт непроживання від сусідів, який раніше завіряли за 2 хвилини (так само, як і довідки про склад сім’ї) в ЖЕКу, дівчата не знають.

І таких як я, там багато. Прийшла тітонька з відділу субсидій, щось завірити, а не можна. Хтось на виході плаче (як я), хтось п’є ліки, хтось матюкається. Хто все одразу це робить«.

«Правда ж, круто, щоб отримати звичайну довідку, потрібно пройти 7 кругів пекла??? І дівчатам, які там працюють, неймовірно подобається вислоховувати претензії усіх людей, які шоковані нововведеннями», — пише Анна Бойко, яку в коментаріх під її повідомленням підтримало багато миколаївців.

Читайте новини першими

Связанные статьи

13 комментариев

  1. Почему-то все нас убеждают что чиновники " рукожопые " . А если принять , что чиновниками объявлена война населению , все становится на свои места . Тогда все становится понятно .

  2. А чё Вы ноете, на Майдане Вы же все этого хотели, ЛОВИТЕ, то ли ещё будет, удачи!

  3. Как бы далеко техника не шагнула - компьютеры, ксероксы, сканеры,электронки, планшеты, смартфоны, доступ ко всем реестрам и пр. все равно куда ни зайди - посылают искать ксерокс, просят справку и на нее справку, что это - справка, причем получают от этого удовольствие. Работать с людьми, конечно, тяжело, а людям походить по этим кабинетам сколько здоровья надо!!!

  4. Ну вообще-то тетенька сама виновата. Что должны были сделать девочки видя документы на квартиру на одну фамилию и гражданку с паспортом на другую фамилию. Давайте я приду и буду требовать справку на вашу например квартиру и рассказывать что я собственник просто сменила имя фамилию и отчество, 5 раз вышла замуж 7 раз развелась, а вы мне давайте верьте на слова т.к. обязаны обслужить меня за 5 мин. Все правильно они требовали. Если б дали справку гражданке Ивановой о том что она прописана в квартире гражданки петровой - во вони было б.

    1. А печать с пропиской вам о чем то говорит, хоть вы пол смените, прописка и есть доказательство.

  5. Виктория М центр админуслуг создается с единственной целью - объединить всевозможные базы данных ,кроме закрытых конечно . А от посетителя требуется предоставить документ удостоверяющий личность и объяснить суть обращения и получить услугу . Зачем куча бумаги , если материалы запроса можно отослать по электронной почте ? Здесь явное непонемание самой сути работы центра . А хотите заработать - то можно вместо ксерокса продавать билеты на пощение . Хотя бы нервы будут целее .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button