Общество

«Ми готові зробити наш світ кращим», - до дітей з інвалідністю завітали гості з ДЦ позашкільної роботи Корабельного району

Щороку 3 грудня відзначається Міжнародний день інвалідів, який нагадує всім про людей, які потребують підтримки і допомоги, але в той же час мужніх, міцних духом людей, які розуміють: життя дороге, яким би воно не було!

Найголовніше для людини – це дружба. Без дружби людина може загинути. Саме свою дружбу педагоги Дитячого Центру позашкільної роботи Корабельного району міста Миколаєва подарували в цей день дітям міського соціально-реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю, філія якого розташована в Корабельному районі на вул. Новобудівній.

Про це йдеться у листі, що надійшов на редакційну пошту «Корабелів.Інфо» від ДЦ позашкільної роботи.

«Весела клоунесса Бантик (методист ДЦ Климчук І.В.) дарувала сміх та радість, розважаючись з дітьми  цікавими іграми, які викликали посмішку на обличчях та задьору іскорку в очах.  Діти соціально-реабілітаційного центру проявили неабиякий талант у декоративно-ужитковому мистецтві під час виготовлення «долоньки-дружби». Допомогла їм в цій справі керівник гуртка ДУМ Дитячого Центру позашкільної роботи Колесніченко Ю.Ю.», — сказано у повідомленні.

Щоб зустріч залишилась у дітей в пам’яті, директор Дитячого Центру Тетяна Григорівна Турчак подарувала дітям на довгу згадку декоративний будиночок «Щастя», який виготовили вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка ДУМ «Родзинка» (керівник — Івашкіна А.М.).

«Люди, які вміють дружити, найщасливіші на землі, а колектив ДЦ вміє дружити. І сьогоднішня наша зустріч з дітьми соціально-реабілітаційного центру, який розташований в Корабельному районі, була першою, але не останньою. Попереду — цікаві зустрічі та розваги, веселі витівки, сміх та радість. Ми всі готові зробити наш світ кращим, так давайте ж нести світу добро і красу, нехай це навіть буде найпростіша справа, але це — повага і допомога  ближньому. Хай щастить!», — зазначає автор листа.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button