Общество

Вчителька з Корабельного району міста Миколаєва бере участь у фаховому конкурсі "Учитель року - 2019" (ВІДЕО)

Учитель початкових класів Миколаївської загальноосвітньої школи №1 імені Олега Ольжича (розташована у Корабельному районі нашого міста) Валентина Броніславівна Олійник бере участь у фаховому конкурсі «Учитель року — 2019» в номінації «Вчитель інклюзивного класу».

Про це йдеться у повідомленні, яке розміщено на сторінці школи в соцмережі Facebook.

«Конкурс «Учитель року — 2019» — можливість зустрітися з іншими дітками, які чекають на визнання своєї геніальності, можливість розкрити секрети успішності праці з батьками в умовах інклюзії, можливість переконливо довести – мій досвід у роботі інклюзивних класів може слугувати іншим, де діти рідні», — сказала сама конкурсантка у відео-презентації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. А проблема виграти вчитель року серед старшої школи? А ще краще серед вчителів училищ? Живуть в тепличних умовах вчителі шкіл. . Самі нічого не роблять, а батьки наймають репетиторів. А ми потім розповідай як пишеться твір.

  2. "Учитель года-2016“ Виолетта Македон из Берегова Закарпатской области выехала в Британию, где работает смотрительницей за 80-летним английским дедом. Лучший учитель года выносит горшки и получает зарплату в день такую, какую она в месяц получала в Украине». Слава украине!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button