ОбществоПроисшествия

На 9-ый и 29-ый день после ДТП: полиция разыскивает свидетелей аварий в Корабельном районе Николаева

На официальной странице патрульной полиции в Николаевской области в facebook сегодня, 23 ноября, опубликовано обращение к гражданам, в котором правоохранители просят николаевцев, имеющих какие-либо сведения о ДТП, произошедших в Корабельном районе города Николаева 14 ноября (9 дней назад) и 25 октября (29 дней назад), или о месте нахождения разыскиваемых транспортных средств, сообщить об этом в отдел розыска и обработки материалов дорожно-транспортных происшествий Управления патрульной полиции в Николаевской области.

Так, 25 октября 2018 года между ТЦ «Таврия В» и ТЦ «Мой дом» на так называемом Широкобальском перегоне, в районе дома № 234/7 по пр. Богоявленскому, грузовик красного цвета допустил боковой контакт с автомобилем «Mercedes-Benz S300» и скрылся.

А в 4 часа утра 14 ноября 2018 года красный грузовик наехал на электроопору по улице Остапа Вишни и оставил место аварии.

«Увага! Розшук свідків ДТП!

Відділом розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції Миколаївській області розшукується вантажний автомобіль невідомої марки червоного кольору, водій якого 25.10.2018 р. в місті Миколаєві близько 18 год. 50 хв. на проспекті Богоявленському в районі будинку №234/7 допустив бокове контактування з автомобіль Mercedes-Benz S300 та місце скоєння пригоди залишив.

Також розшукується вантажний автомобіль MAN червоного кольору, водій якого 14.11.2018 р. в місті Миколаєві близько 04 год. 00 хв. на вулиці Остапа Вишні в районі будинку №100 допустив наїзд на перешкоду в вигляді електроопори та місце скоєння пригоди залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Миколаївській області звертається з проханням до громадян, які мають будь-які відомості про вищевказані дорожньо-транспортні пригоди або про місце знаходження розшукуваних транспортних засобів, повідомити за телефонами 063-191-26-26, (0512)53-18-44, 102 або ж звернутись за адресою: м. Миколаїв, вул. Новозаводська 1б/1, каб. 113, — сказано в повідомленні патрульної поліції.

Напомним, мы писали: «Конфіденційність гарантовано»: поліція просить допомоги в розшуку водія, що зник з місця ДТП на вул. Океанівській

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button