ОбществоПроисшествияЭкономика

На ДП «СК «Ольвія» проведено тренування з ліквідації умовної пожежі

22 листопада на ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» проведено тренування з ліквідації умовної пожежі під час розливу нафтопродуктів на АЗС підприємства.

Тренувальний захід проведено на виконання окремого доручення заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюка у зв’язку з нещодавньою пожежею в морському порту «Южний», яка сталася 6 листопада 2018 року у виробничому цеху ТОВ «Дельта-Вілмар СНД».

Метою тренування була перевірка готовності до швидкого реагування на виклик пожежного підрозділу підприємства та успішного гасіння пожежі.

Черговий караул відомчої пожежної охорони ДП «СК «Ольвія», викликаний оператором АЗС, своєчасно прибув на місце умовної пожежі, швидко провів оперативне розгортання і приступив до її ліквідації. Команди подавалися чітко, підтримувався постійний радіозв’язок, що дозволило пожежним швидко та вдало виконати завдання за призначенням.

Проведене тренування продемонструвало необхідну професійну підготовку особового складу відомчої пожежної охорони ДП «СК «Ольвія» та готовність до швидкого реагування з ліквідації надзвичайних ситуацій.

Відповідно до наданого доручення Мінінфраструктури службою охорони праці та відомчою пожежною охороною ДП «СК «Ольвія» вжито додаткові організаційні та технічні заходи, спрямовані на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на підприємстві.

Нагадаємо, ми писали:

Геройский поступок: сотрудник ГП «СК «Ольвия» спас ребенка, предотвратив трагедию на воде;

«Нагорода знайшла свого героя»: командира відділення відомчої пожежної охорони ДП «СК «Ольвія» віддячили за порятунок дитини на воді (Фото)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button