Общество

"Перша черга": в Корабельному районі дороги ремонтують "шматочками", аби не проводити тендери

У 2018 році адміністрація Корабельного району міста Миколаєва продовжує проводити більшу частину закупівель товарів і послуг без конкурсів, укладаючи договори з виконавцями на свій розсуд.

Як повідомлялося раніше, і в 2016 році, і в 2017-му 
адміністрація Корабельного району на чолі з Олександром Цукановим «намутила» в понад 90% своїх закупівель, укладаючи договори з підрядниками в обхід тендерів, прикриваючись «допороговими» закупівлями. З цією метою, на думку місцевих мешканців, дороги в районі ремонтуються «шматочками», тобто невеликими частинами, аби не вийти за межі суми допорогової закупівлі.

Так, нещодавно в Корабельному районі під головуванням райадміністрації виконано роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Приозерній у мкр. Причепівка (перша черга).

Площа асфальтування дороги – 1295,0 кв. м. Підрядна організація – ФОП Гончаренко А.А.

Нагадаємо: за результатами договорів з підрядниками, які ухвалила в 2017 році адміністрація Корабельного району міста Миколаєва, найбільшу суму — 4,4 мільйона грн за ремонти внутрішньоквартальних проїздів та облаштування водовідведення — отримав підприємець з смт. Воскресенське Артем Гончаренко.

Читайте також:

150 000 грн – на подбор и кремацию трупов животных. Снова заключает договора без конкурса Корабельная райадминистрация

200 тысяч грн – на охрану администрации Корабельного района фирмой “ШВАН” Князя Калоева. Договора без конкурса продолжает заключать местная власть в 2018 году;

Цуканов снова без тендера заключил договор почти на 600 тысяч грн на ремонт дороги в переулке Корабельного района;

«Хоть что пускай берёт! Он людям хоть что-то даёт», — жители Корабельного благодарны Цуканову: их улицу засыпали отходами

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button