Общество

"У світі любові, добра та краси" пропонують побути гостям ПК "Корабельний" на зустрічі з нагоди Дня толерантності

«Толерантність – це те, що робить можливим досягнення миру та веде від культури війни до культури миру». Так зазначено в Декларації принципів толерантності, прийнятої у 1995 році ЮНЕСКО.

Відтоді, 16 листопада у всьому світі відзначають Міжнародний день толерантності за рішенням ЮНЕСКО, ухваливши Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Ці принципи закріпили у «Загальній декларації прав людини», що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і покарання за нього.

З нагоди цього дня, а також напередодні Дня Гідності та Свободи, колектив аматорського театру М. О. Троянова запрошує усіх, хто бажає, на вечір-зустріч «У світі любові, добра та краси», що відбудеться 20 листопада о 14:00 у художньо-музичному салоні Миколаївського міського палацу культури «Корабельний» (проспект Богоявленський, 328).

Основною ідеєю зустрічі за основу взято постулати Декларації принципів толерантності, прийнятої у 1995 році ЮНЕСКО: «пропагування толерантності та об’єднання зусиль для досягнення глобальної культури гармонії та миру».

Актори театру обіцяють занурити усіх у світ театрального мистецтва й засобами художнього слова через призму драматичних творів відомих театральних діячів навчити кожного уникати конфліктів, бути терпимішими, співчувати та перейматися проблемами інших.

Вхід вільний.

Адміністрація ММПК «Корабельний»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. "У ній йдеться про рівність усіх людей"
    С этой точки зрения животные в дикой природе намного толерантнее людей. В животном мире одна особь отличается от другой по любому параметру не более, чем в 1,5-2 раза. В дикой природе отсутствует право собственности и право наследства, которое в человеческом обществе приводит к невиданному неравенству, когда одна человеческая особь может отличаться от другой в миллионы, а то и в миллиарды раз. Поэтому, пока существует такое оглушительное неравенство среди людей, все эти дни толерантности есть ни что иное, как дни ох..тельного лицемерия, что совершенно отсутствует в дикой природе, за исключением разве что крокодиловых слёз.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button