ОбществоПроисшествия

«Спричинити може і залишена без нагляду свічка», - цього року у Корабельному районі зареєстровано вже більше 200 пожеж

З початку року на території Корабельного району зареєстровано 210 пожеж, з них 43 — у житлі.

Як йдеться у повідомленні ГУ ДСНС України у Миколаївській області, основною причиною вогневих випадків є необережне поводження з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів та пічного опалення:

«Перевантаження електромережі, використання несертифікованих та саморобних  приладів обігріву, паління у ліжку та, навіть, залишена без нагляду свічки можуть спричинити пожежу».

Рятувальники Корабельного РВ у мі. Миколаїв ГУ ДСНС України у Миколаївській області закликають жителів району дбати про належний протипожежний стан у власних оселях, не палити у ліжку, слідкувати за станом та справністю електромережі, перевіряти газове та пічне опалення на предмет пошкоджень чи порушень.

Також, коли мешканці міста йдуть з дому, вони повинні вимикати обігрівачі, телевізори, праски та інші електричні пристрої, не мають залишали малолітніх дітей без нагляду та не дозволяти їм бавитися сірниками, запальничками, свічками.

«Пам’ятайте, що життя — це найбільша цінність! Не наражайте себе та оточуючих на небезпеку! У разі екстреної ситуації звертайтеся за номером Служби порятунку 101!», — йдеться у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button