Общество

"Удосконалення і прозорість в системі": Корабельний райвійськкомат перетворять на терцентр комплектування та соцпідтримки

На Миколаївщині успішно тривають системні та комплексні заходи щодо поетапного переходу військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Планується створити 25 територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, а саме: Миколаївський обласний військовий комісаріат сплановано переформувати у обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, а 24 районні (міські) військові комісаріати – у районні (міські) ТЦК та СП.

Сьогодні, 8 листопада, Корабельним районним військовим комісаріатом проведено брифінг під керівництвом військового комісара та із залученням представників адміністрації Корабельного району.

Про це редакції «Корабелів.Інфо» повідомив заступник військового комісара у Корабельному районі.

Пріоритетними питаннями, які були розглянуті у ході брифінгу, є:

— шляхи проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо висвітлення заходів з питань реформування військового комісаріату;

— завдання, які стоять перед військовим комісаріатом у районі під час переходу на територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Метою Перспективної моделі є кардинальна зміна (переформатування) підходів до забезпечення прозорості в системі надання послуг військовозобов’язаним, резервістам, військовослужбовцям, ветеранам війни та військової служби, пенсіонерам з числа військовослужбовців Збройних Сил України та членам їх сімей, які проживають у Корабельному районі, удосконалення порядку комплектування військ (сил) особовим складом та організації оборонно-мобілізаційної роботи.

«Реалізація положень Перспективної моделі дозволить сформувати функціональну та ефективну систему територіального центру, якісно вдосконалити оборонно-мобілізаційну діяльність, виконати завдання щодо залучення громадян на військову службу, підвищити ефективність обслуговування та надання сервісних послуг відповідним верствам населення у Корабельному районі міста Миколаєва», — сказано у повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Сильная мне соцпидтрымка. Знакомый парень сходил на службу. В учебке, в "Десне", деды или сержанты отбили грудную клетку. Подхватил одностороннее воспаление лёгких. В лазарете "долечили" до двухстороннего. Заподозрили онкологию. Срочно комиссовали. На гражданке с трудом дали третью группу инвалидности. Сейчас всё лечение за свой счёт. Работать физически не может, а другой работы нет. Все деньги, что были у семьи, ушли на лечение. И никакой пидтрымки от военкомата. Ушёл здоровым - вернулся инвалидом. Слава ВСУ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button