Происшествия

«Матір знала про злочинні дії», - на Миколаївщині 39-річного чоловіка підозрюють у вчиненні розпусних дій щодо падчерки

Поліцейські Новобузького району Миколаївської області за підозрою у вчиненні розпусних дій щодо падчерки затримали 39-річного чоловіка.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

«Про те, що вітчим протягом декількох років вчиняє фізичне розбещення, до Новобузького відділу поліції Головного управління національної поліції в Миколаївській області 1 листопада повідомила 15-річна мешканка району. Зі слів заявниці стало відомо, що востаннє 39-річний чоловік вчиняв розпутні дії три дні тому, зачинившись у кімнаті та роздягнувши її. У якийсь момент неповнолітня вирвалась та втекла до сусідів, де і провела декілька днів, розказавши, що саме з нею сталось. Правоохоронці затримали 39-річного чоловіка у порядку ст. 208 КПК України», — йдеться у повідомленні.

За узгодженням із прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України «Розбещення неповнолітніх», що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу затриманому. Призначено проведення експертиз.

Поліцейські з’ясували, що матір дівчинки знала про злочинні дії чоловіка відносно її доньки, однак жодних заходів не вживала та нікого не сповіщала. Зараз вирішується питання про притягнення її до відповідальності. Триває розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button